دانلود گزارش کارآموزی عمران اجرای اسکلت فولادی
گزارش کارآموزی رشته عمران اجرای اسکلت فولادی
توضیح :
این فایل با فرمت ورد و آماده پرینت می باشد.
موضوع:
گزارش کارآموزی عمران اجرای اسکلت فولادی
پیشگفتار:
بدرستی قدمت استفاده بشراز سر پناه و یا به طور کلی به مفهوم امروزی قدمت استفاده بشر ازمسکن معلوم نیست. ولی تقریبا آنرا می توان همزمان با پیدایش بشریت دانست. زیرا چنین گمان می رودکه بشر ازهمان ابتدابرای مصون ماندن ازبرف و باران وسرما وگرماوحمله حیوانات وهمچنین حمله سا یر اقوام به غارها پناه برده است.واین غارها را می توان اولین محل سکونت برای بشر دانست.وازآن زمان تا کنون انسان ها همیشه به فکر آن بوده اند که مسکنی راحتتروبهتر برای خود تهیه نمایند.
علمی و فنی مشکلات بسیاری را حل نموده در ساختن مسکن نیز مانند سایرامور تحولات عمده ای به وجود آورد و دیگر ساختن خانه های تک واحدی جوابگوی احتیاجات جوامع بشری نبوده است و به همین علت سیستم خانه سازی بکلی دگرگون شده واستفاده از مصالح مقاوم نیزمانند فولاد و سیمان در ساختمان رایج گردیدو در اثر دسترسی به این مصالح و امکانات دیگر گسترش شهرها از افقی به عمودی تبدیل شد و امرآپارتمان و آپارتمان سازی در ساختمان های چندین طبقه متداول گردید.
با وجود اینکه هر ساله به مقدار زیادی به تعداد مسکن اضافه می شود و در بیشتر ممالک پیشرفته تخریب ساختمانهای قدیمی نیز در شرایط معمولی مجاز نمی باشد به عبارت دیگر به جای چند واحد مسکن جدید یک واحد مسکن قدیمی را خراب نمی کنند.هنوز در هیچ یک از ممالک دنیا مشکل مسکن حل نشده ,بلکه هر روز به تعداد متقاضیان مسکن اضافه می شودوهنوز حتی در پیشرفته ترین ممالک دنیا قسمت عمده ای از درآمد خانواده صرف سکونت می گردد.
بدین لحاظ در تمام دنیا خصوصا درمملکت ما باید به امر ساختن مسکن و استفاده هر چه بهتر و بیشتر از مصالح ساختمانی توجه مخصوص شود و برای رسیدن به این هدف راهی جز استفاده از دانش نوین امروزی وهماهنگی تجربیات کارگاهی با علم دانشگاهی نداریم و باید بپذیریم که در قرن بیست و یکم قرار داریم و دیگر راههای سنتی کار سازنیست.
شرح نحوه ی اجرای اسکلت فولادی
پس از اینکه بتن فنوداسیون به طور کامل عمل ذکر می شود و به مقاومت نهایی خود رسید ، اقدام به ساخت – مونتاژ و برپاکردن اسکلت سازه می شود .
درسازه هایی که دیواربرشی به عنوان عاملی برای جذب و تحمل نیروی زلزله درآنها به کارمی رود و نیزسازه هایی که سیستم مهربندی جانبی آنها باربندی است به طور کلی روشهای مونتاژ یکسان است و تفاوت چندانی باهم ندارندباید برای مونتاژ و ساخت ستونهای اسکلت نکاتی را درنظر داشت .
هرچند این نکات به ظاهر ساده و پیش پا افتاده باشد.
قبل از برپاکردن و مونتاژ وساخت ستون ها ابتداجوشکار بااستفاده از آهن های مستعمل که ازساختمان قبلی به جامانده یا از آهن های موجود صفحه ای فلزی را که سطح آن باروغن سوخته چرب می کنند آماده می سازند این صفحه ی را شاستی می نامند . سپس شاخه های آهن موجود درکارگاه را بر روی شاستی قرار می دهند وباتوجه به نقشه های اجرایی فازه شیب ستون ها را می سازند . معمولاً ستونهای اجراشده دراسکلت های فلزی ازنوع دوبل ، دوبل با ورق تقویتی ( در بال یا جان ستون )
ستون های دوبل نردبانی – ستون سوبله ( باورق و یابدون ورق تقویتی ) می باشد.
جوش کار باتوجه به نحوه جوش محاسبه شده توسط محاسبه جوش لازم را برای اتصال ستونها انجام میدهد .
ازانواع وضعیت جوش کاری وضعیت تخت یاکفی از همه آسان تر است .
( برای آشنایی باوضعیت های جوش کاری و انواع جوش به کتاب راهنمای جوش و اتصالات جوشی تالیف نقشه تدوین و ترویج مقررات ملی ساختمان مراجعه شود ).
زیرادراین حالت جوش کاری با شش جوش به اطراف بسیار کم است . به عنوان سرپرست کارگاه باید ظاهرجوش حداقل چک شود درجوش تخت خط جوش باید صاف و منظم باشد و بریدگی درکناره جوش دیده نشود . درجوش خوب گل جوش به آسانی برداشته می شود . درحین جوش کاری ، باید شدت جریان ولتاژ وسرعت حرکت الکترود درمحل جوش مناسب باشد. دقت شود که بعدجوش به طور کامل یعنی آنچه که محاسبه درنقشه ها آورده است اجرا شود .
الکترود مورداستفاده درکارگاه :
الکترود E6013: الکترود همه وضعیت با جریان یکسو و متناوب و با قطبیت مستقیم است.تمیزکردن گل جوش این الکترود بسیار راحت است .
این الکترود عمل قوس آرامتر و سطح جوش صاف ، باموجهای ریز و ملایم است .
درحین جوش ورق های ستون های دوبل نردبانی بهتراست تاحداقل جوشکاری به نحوی انجام شود تاخط جوش قطع نشود تاجوش یکسره اجرا شود .
جوش براکت های زیرتیرها نیز باید کامل باشد و براکت ها به طور کامل به جان یا بال ستون جوش داده شوند که تمامی این موارد باید توسط مهندس ناظر که درکارگاه است چک شود .
پس از این که ستون ها را طبق آنچه درنقشه های سازه ای آمده است ساختند اقدام به برپاکردن ستون می کنند قبل از برپاکردن ستون نیز باید ورق های تقویت و لچکی های پای ستون ها را نیز به طور کامل جوش دهند . برای بلندکردن ستون ها با جرثقیل انتهای ستون را با الکترود جوش کا ری سوراخ می کنند تاقلاب جرثقیل از آن عبور کرده تا آن را بلند کنند .
درصورت وجود بادبند دراطراف ساختمان بهتراست قبل ازبلندکردن ستون ها بهتراست بادبندها را درمحل های آنها جوش دهیم ، این کار یک مزیت داردو آن این است که ازایجاد وضعیت جوشکاری سربالا یا قائم اجتناب می شود و جوش کاری درهمان وضعیت تخت باقی خواهدماند و اتصال پروفیل های بادبندی به صفحات اتصال آنها بهترانجام می شود . پس از سوارکردن ستون ها درمحل خود طبق نقشه باید پل ها را به ستون ها جوش دهند . جوش کار فاصله ی آکس تا آکس ستون را مجدداً اندازه میگیرد . تاطول پل ها را بدست آورد و به طول مناسب از پروفیل موجود برش زند . درسقف های تیرچه بلوک بهتر است از پل های لانه زنبوری و درسقف های کامبوزیت از پل هایی که از پروفیل های Iشکل هستند استفاده گردد .
تمامی ستون ها و بادبندها به طور کامل باضدزنگ پوشانده شو د .
دروسط پروفیل های بادندیک تکه ورق کوچک جوش می دهند تاطول کمانش قطر بادبند کاهش یابد و مقاومت آن بیشتر شود . پل های زنبوری ازآنجا که دربرابر نیروهای برشی دچار ضعف هستند درهردوانتها با ورق جان راتقویت می کند .
آنچه که درساختمان های بااسکلت فلزی اهمیت دارد جوش کاری واجرای صحیح آن است زیراتمامی اتصالات توسط جوش متصل می گردند بس ناظر عالیه و مستقیم کارگاه باید به نحوی کارجوشی کارکنترل دقیق داشته باشد تاکیفیت کاربهتر شود .
اسکلت فلزی:
اجزا تشکیل دهنده ساختمانهای فلزی:ساختمان های فلزی از اجزا مهم زیر تشکیل می شود:
1-ستون ها
2-پل یا تیر های اصلی
3-تیرچه ها
4-پروفیلهای اتصال مانند نبشی و تسمه و...
دانلود گزارش کارآموزی کارخانه آرد زاودی بندرترکمن
دانلود گزارش کارآموزی آرد زاودی بندر ترکمن
پروژه کارورزی در کارخانه آرد زاودی بندرترکمن
3-1-تاریخچه و معرفی کارخانه ی آرد زاودی
کارخانه آرد زاودی در سال 1369 تاسیس شده است بخش اعظم فعالیت این کارخانه مربوط به تولید آرد می باشد که با استفاده از دستگاههای پیشرفته تبدیل گندم به آرد صورت می گیرد . محصولات تولیدی این کارخانه شامل آرد و سبوس می باشد.
شایان ذکر است کارخانه آرد زاودی در شهرستان بندر ترکمن خیابان جمهوری اسلامی ابتدای خیابان نامی واقع شده است.
این فایل با فرمت ورد و آماده پرینت می باشد.
موضوع:
گزارش کارآموزی کارخانه آرد زاودی بندرترکمن
فهرست مطالب
3-1-تاریخچه و معرفی کارخانه ی آرد زاودی.. 1
3-2-غلات:1
3-2-1-گندم:1
3-2-2-مشخصات فیزیکی دانه گندم. 2
3-2-3-عوامل موثر در کیفیت گندم. 3
3-2-3-1-عوامل فیزیکی موثر در کیفیت گندم. 3
3-2-3-2-عوامل شیمیایی موثر در کیفیت گندم:4
3-2-4-ترکیبات گندم. 4
3-2-5-نگهداری گندم:7
3-2-6-کیفیت گندم های ایران:8
3-3-تکنولوژی آسیاب گندم. 8
3-3-2-فن آوری آسیاب کردن گندم و مراحل تولید آرد:9
3-3-2-1-تمیز کردن گندم:9
3-3-2-2-مشروط کردن گندم :12
3-3-2-2-1-روش های مشروط کردن.. 13
3-3-2-3-مراحل مختل فرآیند آسیاب کردن.. 15
3-3-2-3-1-سیستم آسیاب های غلطکی.. 15
3-3-2-4-نگهداری آرد گندم. 19
3-4-آرد گندم. 20
3-4-1-مواد افزودنی به آرد. 20
3-4-2-استفاده از روشهای فیزیکی برای اصلاح آرد. 22
3-4-3-عوامل موثر در کیفیت آرد. 23
3-5-تاسیسات و تجهیزات کارخانه آرد. 26
3-5-1-طراحی کارخانه آرد. 26
3-5-2-انبار کارخانه:30
3-5-2-1-تعریف انبار و نقش آن.. 30
3-5-2-2-انواع انبار:30
3-5-2-3-انبار گندم:30
3-5-2-4-انبار آرد:33
3-7-نتیجه گیری.. 39
3-8-جداول:40
3-9- منابع و ماخذ.. 42
3-1-تاریخچه و معرفی کارخانه ی آرد زاودی
کارخانه آرد زاودی در سال 1369 تاسیس شده است بخش اعظم فعالیت این کارخانه مربوط به تولید آرد می باشد که با استفاده از دستگاههای پیشرفته تبدیل گندم به آرد صورت می گیرد . محصولات تولیدی این کارخانه شامل آرد و سبوس می باشد.
شایان ذکر است کارخانه آرد زاودی در شهرستان بندر ترکمن خیابان جمهوری اسلامی ابتدای خیابان نامی واقع شده است.
3-2-غلات:
غلات شامل گندم ،جو، ذرت، برنج ارزان، سویا ، جاودار، یولاف، سور گوم می باشد قسمت اعظم غلات تولید شده برای تامین غذای انسان مصرف می شود و مابقی به مصرف خوراک دام می رسد. مصرف صنعتی غلات در مقایسه با مصرف تغذیه أی آن به مراتب کمتر است. مقدار مصرف غلات در هر منطقه أی متفاوت می باشد که مصرف غلات به عادات غذایی مردم و بخصوص به درآمد سرانه بستگی دارد یعنی هر چه قدر درآمد سرانه (وضعیت مالی) بالاتر باشد مصرف غلات کمتر می گردد. طبق هرم انرژی وزارت بهداشت و کشاورزی آمریکا 40 درصد انرژی دریافتی بدن از نان و فرآورده های غلات، محصولات خمیری (مانند ماکارونی) و برنج تامین می شود. غلات و (کربو هیدرات ها) در رژیم غذایی انسان نقش بسزایی دارند. (یک گرم کربو هیدرات چهار کیلو کالری انرژی تولید می کند.) قسمت اعظم تولید غله مربوط به گندم است که از آن آرد برای تولید نان و فرآورده های دیگر حاصل می شود.
3-2-1-گندم:
گندم جزء گیاهان گلدار زیر شاخه نهان دانه گان، در رده گیاهان تک لپه ای، در را سته گلومی فلورا در تیره یا فامیل GRAMMINEGE یا POACEAEو جنس TRITICUMاست . از بین 3000 گونه ی شناخته شده گندم سه گونه در تجارت بین المللی دارای اهمیت بیشتری می باشد که هر سه از جنس تریتیکوم هستند و عبارتند از: تریتیگوم و وگلارمهم ترین گندم مورد استفاده آسیاب داران برای تولید آرد مناسب جهت تولید نان است. تریتیکوم دیو روم[1] مناسب ترین گونه گندم برای تولید ماکارونی است. تریتیکوم ، کمپکتوم دارای پروتئین کمتری بوده و در فرآورده های قنادی و بیسکویت به کار می رود.
3-2-2-مشخصات فیزیکی دانه گندم
دانه گندم بطور مشخص از سه قسمت آندو پسرم، پوسته و جوانه تشکیل شده است
1-آندوپسرم:
83 درصد وزن دانه را تشکیل می دهد و قسمت عمده آن نشاسته است ، بعلاوه حدود 75 درصد از پروتئین دانه هم در همین قسمت قرار گرفته، مقدار مواد معدنی آن کم و حدود 3/0 تا 4/0% است در دانه گندم هر چه به مرکز دانه نزدیک شویم میزان پروتئین کم تر می شود اما کیفیت پروتئین و گلتون آرد حاصل از این قسمت بیشتر است و در مواردی که آرد قسمت های مرکزی دانه تحت عنوان آرد قنادی یانول جدا شود. کیفیت آرد باقیمانده کم می شود.
2-پوسته خارجی:
در حدود 5/14% وزن دانه را تشکیل داده که منبعی از مواد معدنی و رنگدانه است گزانتوفیل (کارتنوئیدها) عامل رنگ در گندم (رنگ زرد غلات) می باشد. پوسته خارجی از چند لایه متمایز تشکیل شده که مهمترین آن لایه آلرون بوده دارای پروتئین اما بدون گلوتن، چربی، مواد ازته است وجود لایه آلرون درآرد از کیفیت، نانوایی و ارزش غذایی محصول حاصل از آرد می کاهد همچنین اسید فتیک این لایه مانع جذب کلسیم، آهن و روی می شود در نتیجه این لایه را بایستی در مرحله آسیاب ازآردحذف کرد.قابل ذکراست که درآردهای بادرصداستخراج بالا (حدود 97%)دیگرامکان حذف لایه آلرون نیست که که اسید فتیک این آردها را از طریق فرآیند تخمیر و اثر آنزیم فیتاز حذف می کنند.
3-جوانه:
حدود 5/2% از وزن دانه را به اختصاص می دهد و دارای اسیدهای چرب غیر اشباع و فعالیت آنزیمی شدید است . پروتئین موجود در جوانه از لحاظ کیفی نامطلوب است و در کیفیت نانوایی آرد اثرات نامطلوب دارد. از طرف دیگر وجود جوانه در آرد موجب سرعت فساد فرآورده نهایی و کاهش زمان قابلیت نگهداری آن می شود.
بنابراین لازم است هنگام آرد سازی آنرا از آرد حذف نمود.
3-2-3-عوامل موثر در کیفیت گندم
3-2-3-1-عوامل فیزیکی موثر در کیفیت گندم
وزن حجمی یا وزن واحد حجم:
از روی وزن واحد حجم می توان میزان بازدهی آرد گندم را تخمین زد . به علاوه برای درجه بندی گندم از این فاکتور استفاده می گردد در این عامل اندازه دانه تاثیر زیادی ندارد و برعکس یکنواختی شکل دانه و دانسیته تاثیر بیشتری دارند.
سختی دانه:
آرد مناسب برای تولید نان بیشتر از گندم سخت تهیه می شود زیرا دارای مقدار پروتئین بیشتری است و گلوتن آن مرغوب تر است همچنین گندم سخت آردی بدست می آید که دارای حالت ریز و دانه أی می باشد که برای تولید نان مناسب است .
در صورتی که در گندم های نرم آرد نرم بدست می آید که برای تولید بیسکویت و کیک مناسب است. بنابراین سختی دانه گندم معیار خوبی برای تعیین کاربرد آرد حاصل از آن است
دانه های آسیب دیده:
مهمترین آسیب دیدگی دانه گندم، جوانه زدن دانه است که در نتیجه ی آن مقدار آرد حاصل از آن کاهش یافته و برعکس مقدار آنزیم آلفا آمیلاز افزایش یافته و موجب چسبندگی خمیر می شود. همچنین مقدار جذب آرد حاصل کم شده و در نتیجه بازدهی محصول حاصل از آرد هم کاهش می یابد.
همچنین از عوامل فیزیکی موثر دیگر در کیفییت گندم می توان فاکتورهای زجاجیت، رنگ، ناخالصی ها ، BESATZو GUALITY,MILLING را نام برد.
3-2-3-2-عوامل شیمیایی موثر در کیفیت گندم:
رطوبت: مقدار رطوبت گندم یکی از مهم ترین عوامل موثر در کیفیت آن است.
در نقاط مربوط رطوبت گندم حدود 14% و در نقاط خشک حدود 8% است . اگر رطوبت گندم 14% باشد مقدار بیشتری آب مورد معامله قرار می گیرد و اگر مقدار رطوبت کمتر باشد زمان قابلیت نگهداری محصول افزایش می یابد.
عوامل شیمیایی موثر دیگر در کیفیت گندم عبارتند از: مقدار و کیفیت پروتئین ،فعالیت آنزیم آلفا آمیلاز، اسیدیته چربی، فیبر خام و خاکستر
3-2-4-ترکیبات گندم
1-کربوهیدرات ها
مهمترین و بیشترین ترکیب گندم و غلات کربو هیدرات میباشد کربوهیدرات ها عبارتند از:
نشاسته:
نشاسته نوعی پلی ساکارید است و از دو قسمت آمیلوز و آمیلوبکتین تشکیل شده است میزان نشاسته در دانه غلات بستگی به عواملی مانند شرایط جدی، درصد استخراج و عوامل نژادی دارد. نشاسته گندم حدود یک سوم وزن خود آب جذب می کند.
گلوکز
میزان این قند در مراحل مختلف رشد تغییر می کند. با کاهش بازدهی آرد و یا افزایش پوست گیری و خارج نمودن لایه های بیرونی درصد گلوکز کاهش می یابد.
فروکتوز: همانند گلوکز مقدار آن در مراحل مختلف رشد دانه غلات نوسان دارد.
ساکارز:
در دانه گندم 88% درصد در ماده خشک است میزان ساکارز در پوسته گندم در حدود 4 درصد و در آندوسپرم 4/0 درصد می باشد حال آن که در جوانه گندم نوسانی بین 15-5 درصد دارد با جوانه زدن دانه مقدار این قند در دانه کامل گندم افزایش و به 2-1 درصد و یا بیشتر می رسد.
مالتوز:
مقدار اپتیمم مالتوز در گندم در حدود 2-5/1 درصد می باشد. جهت جبران کمبود مالتوز در آرد میتوان از آرد مالت استفاده نمود. همچنین اگر مقدار مالتوز در گندم بیش از 5/2 درصد باشد آرد حاصل جهت صنایع پخت مناسب نمی باشد.
2-پروتئین (گلوتن)
2
CO
گلوتن که پروتئین عمده ی گندم است از دو قسمت گلوتنین و گلیادین تشکیل شده است. گلوتن مسئول جذب آب بوده و همچنین در حفظ گاز و ایجاد حجم و بافت تاثیر گذار است.
3-چربی ها:
مقدار چربی موجود در جوانه گندم 11-6% است که 84% آن غیر اشباع است مقدار چربی پوسته و آندوسپرم به ترتیب 6-3% و 8/0 تا 5/1% و در مجموع دانه حدود 2% می باشد. در اثر آسیب های دانه و فساد مقدار اسیدهای چرب آزاد افزایش یافته و منجر به ایجاد بوی نامطبوع می گردد. به همین جهت بهتر است حین آسیاب کردن چربی از آرد جدا شود.
4-پنتوزان ها:
پنتوزان ها حدود 75% دیواره سلولهای آندوسپرم گندم را تشکیل می دهد. پنتوازن ها جزء مواد فیبری بوده و موجب افزایش ظرفیت جذب و نگهداری آب و در نتیجه تاخیر در بیاتی نان می شود همچنین با افزایش درصد استخراج آرد مقدار پنتوزان آرد افزایش یافته و در نتیجه ی آن مقدار جذب آب آرد افزایش می یابد.
5-آنزیم ها
مهم ترین آنزیم های گندم و آرد آنزیم های آمیلو لیتیک آلفا و بتا آمیلاز هستند که مجموع آن ها را دیاستاز نامند و بیشتر در جوانه وجود دارند.
6-مواد معدنی گندم:
مواد معدنی موجود در آرد گندم از عناصر کلسیم، پتاسیم، فسفر، گوگرد، آهن ،روی، مس ، ید و غیره تشکیل شده است.
7-رطوبت (آب):
حد مطلوب آرد 14-13% می باشد که اگر رطوبت آرد یا گندم بیشتر از 13% باشد باعث فساد میکروبی و آنزیمی می شود و اگر رطوبت گندم کمتر از 8% باشد باعث خرد شدن دانه در حین آسیاب کردن می شود.
3-2-5-نگهداری گندم:
نگهداری گندم از زمان برداشت تا شروع فرآیند باید به نحوی انجام گیرد که ویژگی های مطلوب دانه حفظ شود. و از آسیب دیدگی دانه جلوگیری به عمل آید. مهم ترین عواملی که در طول زمان نگهداری گندم می توانند به آن آسیب برسانند عبارتند از: آلودگی به آفات انباری ، میکروارگانسیم ها ، حیوانات موذی، بالا رفتن دمای محل نگهداری (خود گرمایی) جوانه زدن دانه
برای نگهداری گندم از روش های متفاوتی از جمله روش سنتی و جدید و صنعتی استفاده می نمایند. در روش سنتی پس از برداشت گندم آنرا در صورت لزوم خشک کرده و در ظروف کوچک چوبی، سفالی یا مخازن سیمانی غیر قابل نفوذ به هوا نگهداری می کنند . روش سنتی دیگر استفاده از مخازن زیر زمینی و روی زمین است که به صورت نیمه مخروطی شکل بوده و جدار داخلی این مخازن با عایق پوشانده شده است . علاوه بر روش های گفته شده گندم را میتوان در انبارهای ساده و یا سیلوهای پیشرفته به نحو مطلوبی نگهداری کرد مشروط بر اینکه پیش از ورود گندم به این انبارها میزان رطوبت و دمای آن به دقت تعیین و کنترل شود زیرا هر قدر مقدار رطوبت گندم بیشتر باشد قابلیت نگهداری آن در انبارهای ساده کوتاه تر است. همچنین طی نگهداری گندم در انبارها و سیلوها لازم است از آلودگی و فساد آن ها توسط آفات انباری جلوگیری شود همچنین پس از انبار کردن گندم بایستی از عدم آلودگی آن به وسیله آفات انباری اطمینان حاصل کرده و در صورت آلودکی آنرا آفت زدایی نمود. برای این منظور روش های مختلفی وجود دارد که آن ها را به سه دسته ی روش های فیزیکی ، روش های شیمیایی، و روش های بیولوژیکی تقسیم بندی می کنند.
گزارش کارآموزی آموزی فتوشاپ
توضیح :
این فایل با فرمت ورد و آماده پرینت می باشد.
موضوع:
گزارش کارآموزی آموزش فتوشاپ
فتوشاپ چیست ؟. 5
نصب برنامه:5
شروع کار.6
آشنایی با برخی از منوها6
FILE:6
New:6
Open. 10
Browse. 11
Open Recent12
Close. 12
Save. 12
Save as. 13
Import13
Export13
File in fo. 13
Save for web. 13
فرمان Revert16
Print with priview.. 17
فرمان Jumpto. 19
منوی Edite. 20
Step for ward:20
Step back ward:21
Fade brush tool:21
Cut:21
Copy:21
Copy merged:21
Paste info:22
Clear:22
Check speilng:22
Find and replace text:23
Fill:23
Stroke:24
Free transform:24
Trans form:25
Define brush:25
Purge:25
Undo:25
Clip board:25
Histories:25
Color settings:26
Preset manager:26
Preferences:26
منوی:Select -.26
آشنایی و کاربا ابزار Tool box. 27
1) Rectangular marguee :28
Single column marguee:32
Magnetic lasso:34
magic wand:34
Crop:35
Slice:36
Healine:37
Brush :38
History Brush:40
Eraser:41
Back ground Eraser tool:43
magic Eraser tool:43
Gradient tool:44
Sharpen tool :48
Smudge:48
Burn tool:49
ابزار ذره بین:Zoom Tool 50
ابزار دست جابجایی تصویر:Hand Tool -H چنانچه تصویری بزرگتر از میدان دید ما باشد یا قبلا تصویر رابوسیله ذره بین بزرگ کرده باشیم . برای مشاهده قسمتهای دیگر آن ، می توانیم بوسیلهابزار جابجایی تصویر را حرکت داده و بقیه قسمتهای آن را نیز مشاهده کنیم.51
Crop Toll: جهت خذف کردن اضافات لایه ها که از بوم کار ما بیرون زده استفاده می شود با درگ کردن این ابزار روی صفحه قسمت سفید شده باقی خواهد ماند و قیمت خاکستری حذف خواهد شد با اهرم های موجود در اطراف محدوده انتخاب شده می توان اندازه محدوده را تغییر داد. Healing Brush Tool: با استفاده از این ابزار و با گرفتن کلید Altاز یک قسمت از تصویر نمونه برداشته می شود و در هر کجا از تصویر اگر ما عمل کلیک و درگ ماوس را انجام دهیم همان قسمت انتخاب شده اول روی قسمتی که ماوس روی آن است ریخته می شود با توجه به رنگ قسمت درگ شده مثلاً اگر من نمونه ای از یک سیب را انتخاب کنم و بعد روی یک قسمت سفید درگ کنم سیب به رنگ سفید در قسمتی که ماوس را درگ می کنم ریخته می شود. Patch Tool: با استفاده از این دستور می توان تصویری از یک محدوده را روی محدوده انتخاب شده انداخت که تصویر انتخاب شده نه با رنگ خود بلکه با رنگ قسمت انتخاب شده تلفیق شده و یک رنگ متناسب و میانگین دو قسمت را می گیرد، به عنوان مثال با این ابزار انتخابی روی یک قسمت آبی از تصویر را انتخاب می کنیم سپس با درگ کردن این قسمت مثلاً روی صورت یک گربه سیاه و ول کردن کلید ماوس صورت سیاه گربه روی قسمت آبی نه به رنگ سیاه بلکه به رنگی بین رنگ آبی و سیاه ظاهر می شود. Color Replacement Tool: با استفاده از این ابزار رنگ یک قسمت را می توان روی یک تصویر دیگر ریخت با توجه به اینکه تصویر زیری به عنوان مثال موهای یک انسان که به رنگ سیاه است رنگ قسمت انتخاب شده را به خود می گیرد، با این دستور می توان با کمی دقت تغییر رنگ مو و قسمتهای مختلف لباس و ... را انجام داد. Pencil Tool: مانند ابزار Brushعمل می کند و می توان مقاطعی مانند نوک مداد را داشت. Clone Stamp Tool: تقریباً مانند ابزار Healing Brushعمل می کند با این تفاوت که قسمت انتخاب شده با فشار کلید Altبه طور کاملاً دقیق و به رنگ خود آن قسمت روی قسمت جدید ریخته می شود و مانند یک مهر ژلاتینی عمل می کند. Pattern Stamp Tool: مانند دستور Stampعمل می کند با این تفاوت که شما با این دستور پترنها و موادی که قبلاً به صورت پیشفرض در فتوشاپ وجود دارند روی هر قسمتی که کلیک شود ریخته می شود مثلاً بافتهای مختلفی مانند آجر، سنگ و ... که شما خودتان می توانید با دستور DefinePatternاز منوی Editهر کدام از طرحهای خود را به صورت بافت در آورده و با این دستور روی قسمتهای دلخواه بریزید.51
Pen Tool: برای کشیدن پد دور تصویر استفاده می شود که دقیقترین ابزار برای انتخاب یک محدوده است. FreeForm Pen Tool: از این دستور نیز برای کشیدن پد استفاده می شود که کاملاً آزاد عمل می کند و با هر هر کت ماوس به همان طرف حرکت می کند و مانند ابزار LassoToolدر قسمت انتخابها عمل می کند. Add Anchor Point Tool: از این ابزار بعد از استفاده از ابزار Pen Toolو کشیدن یک شکل تقریبی دور قسمتی که می خواهیم انتخاب کنیم استفاده می شود و با استفاده از ایت دستور می توان نود ها و نقاطی روی قسمت ایجاد شده به وجود آورد و قسمت انتخاب شده را کامل و دقیق تر رسم کرد. DeleteAnchor Point Tool: بر خلاف ابزار بالا نقاط اضافی روی پدی که رسم کرده ایم را با این ابزار حذف می کنیم. Convert Point Tool: با استفاده از این ابزار نقاط ایجاد شده روی پدمان را به منحنی تبدیل کرده و با استفاده از اهرمهائی که با استفاده از این ابزار مشاهده می شوند پدمان را دقیقتر رسم می کنیم. Custom Shape Tool: شما با این ابزار و انتخاب فیلد Shapeاز قسمت نتظیمات این ابزار می توانید به شکل های مختلفی که به صورت پیش فرض در نرم افزار قرار دارد دسترسی داشته باشید. اشکالی مانند، حیوانات، قابها، پازل، علائم و... Notes Tool: اگر شما به صورت تیمی روی یک پروژه طراحی کار می کنید برای اینکه تیم بعدی که در شیفت بعد خواهند آمد و روی فایلی که شما کار می کنید کار خواهند کرد با این ابزار می توانید یادداشتهایی که در باره طرح دارید و می خواهید به آنها تذکر دهید بنویسید و این نوشته در فایل شما ذخیره می شود تا گروه بعدی آن را بخوانند. Audio Annotation Tool: به نظر من این ابزار کم مصرف ترین ابزار در فتوشاپ است،! شما با این ابزار می توانید همان پیغامی که در دستور بالا تایپ کرده اید را به صورت صوتی ذخیره کنید تا همکارانتان در شیفت بعدی آن را بشنوند. Eyedropper Tool: جهت انتخاب یک نمونه رنگ از قسمت دلخواه تصویر استفاده می شود. با انتخاب این ابزار و کلیک بر روی رنگ دلخواه در هر قسمت از تصویر رنگ مورد نظر در قسمت پیش زمینه نمایان می شود،و با کلیک بر روی رنگ پیش زمینه می توان درصد تشکیل دهنده آن رنگ را مشاهده کرد. ColorSampler Tool: با استفاده از این ابزار که مانند ابزار قطره چکان عمل می کند،و کلیک در هر نقطه دلخواه از تصویر پالت Info(اطلاعات) رنگ ظاهر می شود و شما می توانید درصد رنگ هر قسمت از تصویر را با کشیدن ماوس روی آن قسمت را در مد رنگ های مختلف مانند CMYKو RGBو همچنین جایگاه رنگ از نظر محور Xو Yمشاهده کنید. Measure Tool: با این ابزار می توانید فاصله بین دو نقطه از تصویر و یا زاویه آن ها را اندازه بگیرید، در این حالت باز هم پالت اطلاعات رنگ ظاهر خواهد شد و شما می توانید فاصله و زاویه را در آن پالت مشاهده کنید. ُSet Foreground Color: برای انتخاب رنگ پیش زمینه استفاده می شود که با کلیک روی این قسمت پالت ColorPikerظاهر خواهد شد و شما می توانید رنگ دلخواهتان را از این قسمت انتخاب کنید. SetBackground Color: این ابزار نیز برای انتخاب رنگ پس زمینه استفاده می شود و کار با آن دقیقاً مانند دستور بالا می باشد. Switch Foreground andBackground Color: خط منحنی کوچکی که دو سر آن فلش مانند است و در سمت راست و بالای قسمت انتخاب رنگ قرار دارد برای جابجائی رنگ های پیش زمینه و پس زمینه می باشد. Default Foreground and Background Color:دو مربع کوچک سیاه و سفید رنگ که در پایین و سمت چپ قسمت انتخاب رنگ قرار دارد و حالت پیش فرض نرم افزار را از جهت رنگ پیش زمینه و پس زمینه انتخاب می کند که در این حالت رنگ پیش زمینه سیاه و رنگ پس زمینه سفید می باشد.52
پنجره ها در فتوشاپ.. 54
پنجرةHistory عمل:Redo , Undo برای باز شدن این پنجره گزینةHistory Show را ازمنویWindow انتخاب می کنیم پنجرةHistory جدول تاریخچه فهرستی از تمام ابزارهایاستفاده شده و همچنین تمام تغییراتی که ایجاد کرده اید را نگه می دارد. تا بتوانبیش از یک عمل را باز گرداند در این پنجره می توانید هر یک از عملکردهای مزبور کهنمی خواهید اعمال شود، را باز گردانید. این کار در بعضی از اعمال ملغی سازیUndo مکرر مفید واقع می شود. زیرا در این حالت می توانید عملکردUndo وRedo را بصورتانتخابی قرار دهید. نکته: معادل عملUndo فشار همزمان سه کلیدCtrl+Alt+Z است. معادل عملRedo فشار همزمان سه کلیدCtrl+Shift+Z است. پنجرة:Navigator برایباز کردن پنجرهNavigator، گزینةShow Navigator را از منویWindow انتخاب می کنیم. بوسیله این پنجره می توانیم قسمتی از تصویر که در میدان دید ما می باشد را نسبت بهکل تصویر مشاهده کنیم در حقیقت می توانیم موقعیت قسمت مورد نظر را نسبت به کل تصویرداشته باشیم. در این پنجره دور تادور محدوده ای که در میداندید ما می باشد کادر قرمز رنگی مشاهده می شود. برای مشاهده یک قسمت خاص از تصویر،روی کادر قرمز رنگ موجود در پنجرةNavigator کلیک کرده و ماوس را بکشید. توسطاین پنجره می توانیم درصد بزرگنمایی را از 15% تا 1600% روی قسمتZoom in وZoom out که در پایین پنجره قرار گرفته است تنظیم کنیم.54
پنجرة: Info برای بازکردن پنجرهInfo گزینةShow Info را از منویWindows انتخاب می کنیم. Info مخفف کلمةInformation می باشد ،از این پنجرههمانطور که از نامش پیداست جهت مشاهده اطلاعات مربوط به اندازه ، مختصات و رنگ هاینقاط مربوطه استفاده می شود . برای نمایش اطلاعات هر نقطه از تصویر کافیست بوسیلهنشانگر ماوس روی تصویر حرکت کنیم.55
کار با لایه ها پانل LAYER.. 55
گروه LOCK.. 59
LAYER PROPERTIES: به کمک این گزینه می توانید چند قابلیت را در دسترس داشته باشید به این صورت که بازدن این گزینه پنجره ای باز می شود که دارای دو قسمت :61
BLENDING OPTIONS:61
DUPLICATE LEYER:61
DELETE LEYER:62
DELETE LAYER:62
CREATE ANEWKAYER:62
CREATE NEW FILL OR ADJASMENT KAYER:62
CREATE ANEW SET:62
ADD VECTOR MASK:62
ADD A LAYER STYLE:62
پنهانکردن لایه: 63
ترکیب کردن لایه ها:Merge 64
کار با فایلها و پسوندهای مورد استفاده کار با فایل ها: 65
Bitmap قالببندی استاندارد ویندوز به شمار می آید.65
Graphical Interchange format (gif ) GIF .66
Joint photographic Experts Group(jpg ) JPEG 66
Portable Document Format(pdf) PDF .66
Portable Network Graphic (png) PNG .66
tif - TIFF Tagged– Image File Format .66
Encapsulated postscript(eps) EPS .66
RAW : 66
کاهش اندازة فایل.. 67
تغییر اندازه یک تصویر: 68
آموزش چندین ترفند حرفه ای فتوشاپ:69
آموزش ساخت لوگو یاهو مسنجر69
ساختن یه کره سه بعدی توپ توی فتوشاپ.. 74
آموزش : شبنم بر روی برگ.. 76
آموزش نوشته الماسی.. 86
ساخت منظره شب اقیانوس... 89
فتوشاپ چیست ؟
فتوشاپ یکی از نرم افزارهای گرافیکی است که اساس کار آن بر پایه یBitmap می باشد.
نرم افزار فتوشاپ متعلق به شرکتAdobe بوده و برای ویرایش تصاویر ، طراحیموارد گرافیکی چاپی یا غیر چاپی و ... مورد استفاده ی کاربران قرار می گیرد.
ضمن اینکه این نرم افزار با چاپگرها و دستگاههای خروجی فیلم و زینک بصورتاستاندارد هماهنگی دارد.
برای مطالعه ی این دوره ی آموزشی نیاز استکاربران محترم آشنایی با سیستم عامل ویندوز داشته باشند.
ضمنا سیستم شماباید دارای مشخصات سخت افزاری ذیل باشد:
- حداقل سیستم مورد نیاز پنتیوم233
- 16 مگابایتRam
- حدود 600 مگا بایت فضای آزاد
- کارت گرافیکی 64گیگا بایتنصب برنامه:
این برنامه مانند سایر نرم افزارها دارای مراحلی برای نصب می باشد که به شرح زیر است:
CDنرم افزار را داخل درایو گذاشته و به داخل CDرفته گزینه Setup را بعد از گذراندن مراحل ( تعیین محل نصب بر روی دیسک سخت و همچنین مراحل و صفحات بعد) به صفحه می رسید که از آن نمی توان گذر نمود چون از شما کد ورود نرم افزار را طلب می کند در اینجا شما به درایو CDرفته و فایل متن (Text) داخل CDنرم افزار را باز نموده و شماره سریال داخل را بلوکه کرده کپی نمایید به داخل Setupبرگشته و در قسمت Serial namber ،Paste نمایید و مشخصات فردی خود را نیز وارد نمایید به این ترتیب گزینه Nextروشن و فعال میگردد.حالا دکمهNext رازده و منتظر بمانید تا نرم افزار نصب گردد. بعد از نصب برنامه به منوی Start رفته و از قسمت ProgramsگزینهAdobe Photoshopرا زده تا نرم افزار باز شود اینجا محیط نرم افزار فتوشاپ است.
که متشکل از:
ناحیه کاری
نوار منو
نوار پارامترها
و پانل های مختلف کنترل رنگ ، سایز تصویر، لایه ها، اطلاعات صحنه، تاریخچه و غیره……می باشد.
شروع کار:
برنامه فتوشاپ محصول شرکتAdobe می باشد . هنگام نصب این نرم افزار برروی سیستم ، لیست این برنامه ها هم نظیر دیگر برنامه ها در منویStart می نشیند. جهت ورود به این برنامه مسیر زیر را طی می کنیم:
Start > programs> adobe> photo shop 6
در نظر داشته باشید که فایل اجرایی این برنامه آیکونیشبیه یک چشم دارد . پس از کلیک بر روی فایل اجرایی ، برنامه فتو شاپ باز می شود.
وقتی برای اولین بار ، فتو شاپ را باز می کنید ، جعبه ابزاری را در قسمت سمت چپصفحه مشاهده میکنید که تمامی ابزارهای مربوط به طراحی در اینBox موجود می باشد. در سمت راست نیز چهار پنجره قرار دارد . عنوان منوها در نوار منو قرار گرفته است. زمینه این پنجره میزکار(Desktop) محیط فتوشاپ می باشد.
فتوشاپ بر خلاف سایربرنامه های گرافیکی به صورت خودکار صفحة جدیدی را برایتان باز نمی کند.
آشنایی با برخی از منوها
ایننرم افزار نیز مطابق تمامی نرم افزارهای تحت ویندوز دارای منوهای در بالای صفحه می باشد که تمامی فرمانها دراین منوها البته بسته به نوع عملکرد شان دسته بندی شده اند اولین منوی که ما با آن شروع خواهیم کرد و آشنا خواهیم شد منوی File می باشد.
FILE:
در این منو فرمانهای ورود خروج و نیز ذخیره سازی موجود می باشد تک تک آنها را توضیح خواهیم داد.
New:
به کمک این گزینه می توان یک صفحه جدید کاری درصحنه ایجاد نمود و کلید های میان بر این گزینه معادل Ctrl+Nمی باشد . زمانی که این گزینه را می زنید یک پنجره جدید بازمی شود که تعیین کننده مشخصات و نوع تنظیمات صحنه ای می باشد که شما ایجاد خواهید کرد.
Name:
به کمک این گزینه مشخص می شود که نام صحنه ای که ایجاد می نمایید چه باشد.
درقسمت Image sizeتنظیمات مربوط به اندازه صفحه جدید می باشد که به ترتیب توضیح خواهم داد . قسمت Preset sizes دراین قسمت اندازه های معیین و استاندارد و از پیش تعیین شده و را در اختیار شما قرار می دهد برای سهولت و سرعت و دقت در کار البته این گزینه به صورت پیش فرض به صورت دستی تنظیم شده است یعنی شما به صورت دلخواه می توانید اندازه صحنه جدید را ایجاد نمایید.
Width:
به کمک این گزینه که یک فیلد عددی است می توانید عرض وپنهای صفحه تعیین نمایید.
Height:
به کمک این گزینه که یک فیلد عددی است می توانید طول یک صفحه را تعیین نمایید.
Resolution:
به کمک این گزینه میزان کیفیت و میزان نقاط را تشکیل دهنده یک صفحه را مشخص می کنید در رابطه با این مقوله در آینده مفصل صحبت خواهیم نمود.
درمقابل سه گزینه بالا یک منوی کرکره ای وجود دارد که معیین کننده واحد اندازه گیری می باشد.
Mode:
این قسمت یک منوی کرکره ای می باشد که دراین قسمت می توانید ترکیب بندی رنگ در صفحه جدید که می خواهید ایجاد نمایید تعیین کنید. که مدل ها را در زیر توضیح خواهم داد.
دانلود گزارش کارآموزی شرکت هانی چاپ قم چاپ و تولید پلاستیک
دانلود گزارش کارآموزی شرکت هانی چاپ قم چاپ و تولید پلاستیک
چاپ و تولید پلاستیک در شرکت هانی چاپ قم
گزارش کارآموزی شرکت هانی چاپ قم (چاپ و تولید پلاستیک)
فهرست مطالب
چکیده کلی مطالب
مقدمه
معرفی واحد
فعالیت کارورز
فصل اول
بخش اول : آشنایی با ساختار بسپارها
بخش دوم : فیلم پلی اتیلن
بخش سوم : مشخصات دستگاه تولید پلاستیک
فصل دوم
چاپ
فصل سوم
برش و دوخت
نتیجه
منابع و مأخذ
چکیده کلی مطالب :
در ابتدای گزارش مقدمه ای تحت عنوان ستایش پلاستیک ها، کاربرد آنها و تاثیرات آن در رشد و زندگی امروزه بشر عنوان شده است. سپس بعد از معرفی شرکت هانی چاپ، فعالیت های روزانه خود را طی این دوران شرح داده و در قسمت بعد مفسر به شناسایی دستگاه ها و کار آنها در سه قسمت تولید، چاپ، برش و دوخت پرداخته ام . در بخش تولید پلاستیک به معرفی پلی اتیلن ماده سازنده پلاستیک، روش تولید پلاستیک از این ماده ارزشمند شرح کامل و مفسری داده شده است.
به دلیل آنکه استاد راهنما متذکر شدند که یک دستگاه را کامل توضیح داده و مختصری از دستگاه های دیگر عنوان شود، دستگاه تولید را مفسر توضیح داده و چاپ، برش و دوخت مختصر معرفی شده است. که در بخش چاپ به مقایسه مختصری از سه نوع دستگاه چاپ پلاستیک که در دنیا موجود است پرداخته شده است. در بخش برش و دوخت فقط کار دستگاه ها در این کارخانه ذکر شده است.
در پایان فهرستی از منابع و مآخذ که در طی تنظیم گزارش مورد استفاده بود بیان شده است.
مقدمه
پلاستیک یک واژه عمومی برای اطلاق به مواد تولیدی از پلیمرهای synthetic است. پلاستیک ماده ای است که بیشتر از ۱۰۰ سال است در اطراف خود می توانیم آن را ببینیم و تقریباً نمی توان زندگی را بدون این ماده تصور کرد. اگر در مورد زندگی واژه تقریباً را به کار بریم، در مورد بسته بندی باید اذعان کنیم که تصور بسته بندی بدون پلاستیک امری است غیر ممکن. پلاستیک خود را در تمامی ارکان زندگی ما کاملاً جا انداخته است. برخی مردم همواره از دنیای خالی از پلاستیک حرف می زنند و یکسره می گویند، کاش می شد دنیا را بدون پلاستیک دید. اما این مردم هیچ وقت سوال خود را تصحیح نمی کنند که: جرات این را دارید که دنیا را بدون پلاستیک تصور کنید؟
در اواسط دهه ۱۹۸۰ بود که پلاستیک بالاخره فلز را از رتبه اول پرمصرف ترین مواد اولیه به زیر کشید و از آن زمان تا به حال یکسره رشد مصرف این ماده را شاهد بوده ایم تا جایی که هم اکنون فاصله بین میزان استفاده از فلزات و پلاستیک بسیار زیاد و چشمگیر شده است. برای این امر دلایل بسیاری می توان یافت که در ذیل به برخی از آنان اشاره خواهیم داشت ولی واقعیت محبوبیت پلاستیک چیزی فراتر از این نظرات است. نظراتی همچون، پلاستیک در مقایسه با انواع فلزات بسیار سبک تر و کم حجم تر و به این دلیل که استفاده از پلاستیک صرفه جویی زیادی در مواد اولیه می کند،
دانلود کامل گزارش کارآموزی شرکت هانی چاپ قم چاپ و تولید پلاستیک