بانک انواع مقالات دانشجویی

دانلود بانک انواع مقالات دانشجویی

بانک انواع مقالات دانشجویی

دانلود بانک انواع مقالات دانشجویی

دانلود مقاله تهیه و بسته بندی آب معدنی در ظروف PET

دانلود مقاله تهیه و بسته بندی آب معدنی در ظروف PET


تهیه و بسته‌بندی آب معدنی در ظروف PET

تهیه و بسته بندی آب معدنی در ظروف PET

فرمت فایل : WORD

تعداد صفحات : 94 صفحه

 

 

 

فهرست مطالب


عنوان                صفحه

فصل اول 

مقدمه     1

موارد مصرف و کاربرد آب معدنی     2

فصل دوم

آب معدنی و انواع آن      3

تعریف و منشأ آبهای معدنی     3

    - سطحی یا ژئوترمال      4

    - عمقی یا ژورنیل     5

تقسیم‌بندی چشمه‌ها     5

    - چشمه‌های معدنی     5

    - چشمه‌های گازدار     6

    - چشمه‌های طبی     6

    - چشمه‌های آب گرم      6

استخراج آبهای معدنی     6

اختصاصات آبهای معدنی      8

اختصاصات ظاهری     8

اختصاصات ظاهری     8

اختصاصات فیزیکی     9

      - آبده چشمه‌ها     9

     - درجه حرارت      10

     - مقاومت الکتریکی     11

عنوان     صفحه

     - رادیواکتیویته     11

اختصاصات شیمیائی     12

    - pH      12

    - گازها      13

    - املاح محلول      14

    - املاح تام      14

هالوژنها     14

گوگرد     15

ترکیبات ازته     15

ارسنیک     15 

کربن و کربناتها     15

سیلیسیم      16 

بر     16

کاتیونهای قلیائی     16

آلومینیوم      17

آهن     17

تاریخچه و محل چشمه‌های معدنی ایران پ     17

فصل سوم

شرح مراحل مختلف آماده‌سازی آب معدنی      21

آماده سازی و سالمسازی آب     21

     - انتقال آب از منابع آب      21

     - مخازن ذخیره آب      22

عنوان     صفحه

     - فیلتراسیون آب      22

    - تعدیل طعم، رنگ و بوی آب      22

    - مرحله فیلتراسیون نهایی آب      22

    - مرحله استریلیزاسیون آب      23 

تصفیه آب      23

    - شفاف کردن آب      23 

    - مراحل شفاف سازی     24

    - انعقاد      24 

    - لخته شدن      25 

   - ته‌نشین‌سازی     25 

    - کلاریفایر     25

    - فیلتراسیون     25

انواع فیلترها     26 

- فیلترهای گراویتی     26 

- فیلتر فشاری     27 

فصل چهارم: 

ضدعفونی کردن آب      28

کلرزنی      28 

اشعه ماوراء‌بنفش     29

مزایای استفاده از سیستم UV      31 

کاربرد لامپهای UV جهت ضدعفونی‌کردن آب آشامیدنی     31

سیستم ضدعفونی آب به روش تزریق گاز ازن      33

عنوان     صفحه

تجهیزات جنبی سیستم ازن     38 

فصل پنجم 

آب معدنی گازدار     43

دی‌اکسیدکربن در آب معدنی، ناخالصی‌ها و مقادیر مجاز     43

خصوصیات کلی CO2      44

روشهای تولید CO2      44

ناخالصیهای موجود در CO2     46

اهمیت تصفیه گاز CO2     49

فصل ششم

بسته بندی آب معدنی     52

پرکردن آب معدنی در بطری     52 

- مرحله ردیف کردن بطری     52 

- شستشوی بطری، پر کردن و دربندی     52

- مرحله برچسب زنی     53

- مرحله چاپ مشخصات تولید     53

- مرحله شیرینگ کردن     54

- مرحله شیرینگ پالت      54 

انواع بسته بندی     54

- شیشه      54

- پلاستیک     55

- P.V.C     55

- P.E.T     55

عنوان     صفحه

- HDPE     56

- P.P      56

- P.C      56

کارتن های چندلایه مقوایی / آلومینیوم فویل / پلاستیکی      56

تولید بطری     59

نمودار فرآیند     61

فصل هفتم

بررسی مالی و اقتصادی واحد بسته بندی آب معدنی     64

دلایل احداث کارخانه     64

- قیمت داخلی و جهانی محصول      64

- بارندگی سالیانه ایران و جهان      64

- منابع آب زیرزمینی ایران      65

- شرایط صادرات محصول      65

- وضعیت عرضه و تقاضا     66

- واحدهای تولید آب معدنی      67 

- طرح توجیهی واحد بسته بندی آب معدنی      68

پیوست    

منابع     

 

فصل اول

مقدمه

آب این ماده حیاتی و پراهمیت استراتژیک در دنیا نقش بسیار مهمی در شکل‌گیری تمدنها و استمرار آنها داشته است مروری بر سوابق تمدنهائی که در طول تاریخ شکل گرفته و شکوفا شده‌اند نشانگر این واقعیت است که وجود آب و امکان دسترسی به آن یکی از کلیدی‌ترین عوامل فراگیری و استمرار آنها بوده است.

جوامع متمدن و توسعه یافته برای تامین نیازهای خود تاسیسات مهندسی پیشرفته‌ای نیز ایجاد کرده‌اند که از آن جمله می‌توان به شاهکارهای مهندسی ایرانیان اشاره کرد. نقش آب در توسعه همواره در تاریخ به عنوان یک شاخص استراتژیک مطرح بوده است. افزایش جمعیت و نیاز به تولید بیشتر مواد غذایی از طریق آبیاری به شیوه‌های مختلف، پراکندگی وتوزیع مکانی اسکان جمعیت و توسعه مناطق شهری، وقوع انقلاب صنعتی وتوسعه سریع صنایع، نیاز بشر به تولید انرژی بیشتر و از جمله نیروی برقی- آبی، استفاده از منابع آب برای پرورش آبزیان و بالاخره تغییرات اساسی که در الگوی زندگی بشر بوجود آمده است. نقش استراتژیک آب را کاملاً پیچیده کرده است. افزایش تقاضا برای آب و اوجگیری رقابت بین مصرف کنندگان مختلف موجب شده انسان برای ایجاد موازنه و تعادل بین توزیع نیازها و منابع آب موجود مستقیماً در وضعیت طبیعی رودخانه‌ها دخالت کند و با ایجاد تاسیسات گوناگون ذخیره و توزیع آب، شرایط طبیعی را به منظور تامین نیازهای خود تغییر دهد. از طرف دیگر نیاز به توسعه در کلیه شئون اقتصادی جامع باعث شده طرحهای مختلف توسعه منابع آب در یک ناحیه جغرافیایی و در سطح حوزه آبریز متمرکز شوند و از سوی دیگر موضوع انتقال بین حوزه‌ای آب برای تامین یا حفظ شرایط توسعه اجتماعی- اقتصادی در حوزه‌های کم آب مطرح گردد.

موارد مصرف و کاربرد:

آب معدنی و آب شرب به عنوان یکی از نیازهای اساسی روزمره انسان و استمرار حیات می‌باشد. میزان نیاز روزمره هر فرد 2-1 لیتر می‌باشد که بستگی به شرایط آب‌و هوایی و سن و سال دارد. استفاده از آب آشامیدنی سالم و گوارا یکی از مهمترین فاکتورهای مصرف آب می‌باشد که از سالیان بسیار دور به آن توجه شده است. منشاء حدود 80% از بیماریهای انسان عدم دسترسی به آب سالم است. 75% از مردم جهان سوم از امکانات آب برای مصارف بهداشتی محرومند بنابراین، زمان این تصور نادرست که آب سالم به هر میزان که مورد نیاز باشد به وفور در دسترس است دیگری سپری شده است واقعیت آن است که آب سالم و گوارا کمیاب و گرانبها می‌باشد آلودگیها با ایجاد تغییرات نامطلوب در خواص فیزیکی، شیمیایی و بیولوژیکی کیفیت آب را تنزل می‌دهند و در مراحلی آب را از حیطه انتقاع ساقط می‌نمایند. برخی از آلودگیها زوال پذیرند و به آسانی تجزیه و یا تقلیل داده می‌شوند نظیر مواد زائد کشاورزی و حیوانی و فاضلابهای انسانی بعضی از آلاینده‌ها نیز انحطاط ناپذیرند مانند جیوه، سرب و برخی از ترکیبات پلاستیکها که از افزایش آنها در آب باید جداً جلوگیری شود.

دانلود کامل مقاله تهیه و بسته بندی آب معدنی در ظروف PET

دانلود گزارش کارآموزی کامپیوتر اداره برق شهرستان گرگان

دانلود گزارش کارآموزی کامپیوتر اداره برق شهرستان گرگان


این فایل با فرمت ورد و آماده پرینت می باشد.

 

موضوع:

گزارش کارآموزی کامپیوتر اداره برق شهرستان گرگان

 

 


فهرست مطالب

 

فصل اول، آشنایی کلی با موضوع کارآموزی

مقدمه:                                                                                                           1

تاریخچه پیدایش برق در منطقه مازندران                                                                  2

در این اداره دو بایگانی وجود دارد:                                                                         4

در دبیرخانه کلاً سه پست شغلی وجود دارد:                                                               4

فصل دوم، ارزیابی قسمت‌های مختلف

نامه‌ها:                                                                                                           5

ثبت نامه ها در دفتر اندیکاتور:                                                                              7

پیک:                                                                                                          12

مرخصی‌ها:                                                                                                   12

کارت مرخصی:                                                                                             12

بایگانی مرخصی‌ها:                                                                                         15

حکم ماموریت:                                                                                               15

استعلام:                                                                                                       17

دفتر ارسال مراسلات:                                                                                      18

کمیسیون:                                                                                                     19

دفتر راهنما:                                                                                                  20

نوار چیست؟                                                                                                  21

لیست پرونده‌های برقدار:                                                                                   21

فصل سوم، آزمون نتایج، آموخته‌ها و پیشنهادات

نتیجه‌گیری کلی:                                                                                             22

 

 

مقدمه:

انسان از زمانی که خواندن و نوشتن را فراگرفت و بکار و فعالیت و تحصیل علوم مختلف مشغول شد، به تدریج به سمت تحقیق و پژوهش روی آورد و کم‌کم نیاز به ثبت آموخته‌ها در قالب کتبا و دفتر در او احساس شد. بدین ترتیب گام‌های نخستین را در جهت بایگانی کردن آنچه که او آموخته بود، برداشت.

در واقع این کار از روزگاران قدیم توسط تاریخ‌نویسان و مورخان در دربار پادشاهان با شرح کامل وقایع و حوادث آن زمان شروع شد و توسط دانشمندان و پژوهشگران با سند نمودن نتایج آزمایشات و آنچه فرا گرفته بودند، دنبال شد تا به امروز.

امروزه تهیه سند در همه امور از کارهای تاریخی گرفته تا نویسندگی و کارهای دولتی انجام می‌شود. این کار در زمان حاضر امری بسیار پسندیده و معمول بوده و ضرورت آن در همه مکان‌های دولتی و سازمان‌ها و حتی شرکت‌های خصوصی احساس می‌شود.

بایگانی کردن در یک تعریف عام به معنای تهیه و نگهداری نسخه دومی‌از مجموعه فعالیت‌هایی که می‌بایست در یک روال کاری انجام شوند، می‌باشد.

در حال حاضر بخش بایگانی، یکی از بخش‌های مهم هر سازمان دولتی و یا خصوصی را تشکیل می‌دهد. سازمان آب، اداره گاز، برق، مخابرات و... همگی دارای قسمت بایگانی می‌باشند، اما بخش بایگانی در یک محیط گسترده‌تر با حیطه کاری وسیع‌تر قرار می‌گیرد. این محیط کاری دبیرخانه نامیده می‌شود.

دبیرخانه یکی از مهمترین قسمت‌های یک اداره می‌باشد که بایگانی کردن اسناد یکی از کارهای عمده و مهمی‌است که در این بخش انجام می‌شود. کلیه کارهای مربوط به بایگانی در دبیرخانه تفکیک می‌شود و کار هر قسمت توسط یک متصدی خاص با تخصص مربوط به آن کار به بهترین شکل ممکن انجام می‌شود. کار بایگانی به صورت زیر تفکیک می‌شود:

 

1.      ثبت اسناد

2.      تفکیک اسناد

3.      تشکیل پرونده

4.      بایگانی پرونده‌ها

 

در این صورت ارائه خدمات بهینه و سریعتر صورت می‌گیرد. در این اداره کلیه کارهای بایگانی به صورت دستی انجام می‌شود. در کشور ما جایگزین کردن سیستم‌های کامپیوتری در دبیرخانه به جای کارهای دستی در حال اجراست، اما هنوز تمام دبیرخانه‌های ادارات و سازمان‌های کشور مجهز به سیستم کامپیوتری نشده‌اند و این کار در برنامه‌های آتی این سازمان‌ها قرار گرفته است.

اما به نظر می‌رسد با وجود یک سیستم کامپیوتری در دبیرخانه‌ها، با اینکه حجم کارهای دستی به میزان قابل توجهی کاهش می‌یابد، اما نیاز به کار دستی هیچگاه رفع نمی‌شود. به هر حال، قرار دادن سیستم‌های کامپیوتری به کارها (در همه‌جا) سرعت می‌بخشد و باعث بالا رفتن کیفیت کار پاسخ به ارباب رجوعان می‌شود.

تاریخچه پیدایش برق در منطقه مازندران

در سال 1307، اولین موتور ژنراتور برق به قدرت 150 کیلووات در گرگان نصب گردید و دومین کارخانه برق در شر بابل به قدرت 120 کیلووات و متعاقب آن سومین کارخانه برق در شهر ساری به قدرت 60 کیلووات نصب و مورد بهره‌برداری قرار گرفت و به تدریج دیگر شهرهای این استان به مولدهای کوچک دیزلی مجهز شدند.

این نیروگاه‌ها توسط بخش‌های خصوصی و یا شهرداری‌ها اداره می‌شدند، ولی چون قادر به تامین برق شهرها نبودند، لذا به منظور تامین نیرو و نیز توزیع و استاندارد نمودن شبکه‌ها در سال 1343 وزارت آب و برق تشکیل و شروع بکار نمود.

 وزارت آب و برق اقدام به تاسیس شرکت توانیر و شرکت‌های برق منطقه‌ای در سطح کشور نمود که تولید و انتقال نیروی برق مازندران به عهده شرکت توانیر و قسمتی از انتقال و توزیعت نیرو در سطح منطقه به عهده شرکت برق منطقه‌ای مازندران واگذار گردید و این شرکت در آذرماه سال 1344 رسماً تاسیس و فعالیت خود را در منطقه آغاز نمود.

در دبیرخانه اداره برق، چون تقریباً کلیه کارها به صورت دستی انجام می‌شود، لذا ارتباط چندانی با کامپیوتر ندارند، فقط تایپیست است که کار او با کامپیوتر انجام می‌شود، ولی کار او فقط به تاپ نامه‌ها (در محیط Word) و تایپ جداول و نمودارها (در محیط Excel) خلاصه می‌شود.

یکی از بخش‌های اداره که ارتباط بیشتری با کامپیوتر دارند، بخش پذیرش می‌باشد. این بخش مسوولیت بزرگی در پاسخگویی به ارباب رجوعان و متقاضیان دارند. کامپیوترهای این بخش همگی متصل به شبکه (Server) هستند. کار عمده کارمندان این بخش در محیط Accessمی‌باشد.

Accessیا بانک اطلاعاتی در همه سازمان‌ها یکی از بهترین محیط‌ها برای نگهداری اطلاعات می‌باشد. در بخش پذیرش، در وهله اول پس از درخواست انشعاب برق توسط متقاضی، اطلاعات درخواست کننده وارد کامپیوتر می‌شود؛ سپس تشکیل پرونده‌ها به صورت دستی دنبال می‌شود و سرانجام با طی یک روال کاری (بازدید، تشکیل جلسه و تایید طرح) پرونده‌ها کمیسیون می‌شوند و کمیسیون‌ها در همان بخش پذیرش توسط کارمند مربوطه این کار در محیط Wordتایپ می‌شود و بقیه کارها در دبیرخانه دنبال می‌شود.

یکی دیگر از بخش‌های این اداره که با کامپیوتر ارتباط دارند، قسمت حسابداری اداره می‌باشد. اگرچه حجم عظیمی‌از کار این قسمت هم به صورت دستی انجام می‌شود، اما وارد کردن ارقام و حساب‌های مالی و نگهداری اطلاعات پولی شرکت در محیط Accessصورت می‌گیرد.

بخش دیگر قسمت آمار و اطلاعات اداره می‌باشد که وظیفه نگهداری کلیه آمار و اطلاعات در مورد تاریخچه اداره برق، اطلاعات آماری سال‌های مختلف و نمودارهای آماری می‌باشد که با محیط Accessکار می‌کنند.

کلیه قسمت‌های اداره برق، مانند قسمت بهره‌برداری، طرح و نوسازی، قسمت مالی و اداری، بایگانی، حسابداری، پذیرش، خدمات مشترکین و.... باید دارای حداقل یک کامپیوتر متصل به شبکه باشند. در ضمن اداره برق دارای یک وب‌سایت به آدرس WWW.ped.golestan.comمی‌باشد.

دانلود کامل گزارش کارآموزی کامپیوتر اداره برق شهرستان گرگان

دانلود گزارش کارآموزی گیاه شناسی ایستگاه تحقیقاتی کشاورزی عراق محله

دانلود گزارش کارآموزی گیاه شناسی ایستگاه تحقیقاتی کشاورزی عراق محله


این فایل با فرمت word و آماده پرینت می باشد.

 تعداد صفحات : 67 صفحه 

موضوع:

گزارش کارآموزی گیاهشناسی ایستگاه تحقیقاتی کشاورزی عراق محله

 

فهرست مطالب

عنوان                                                                                       صفحه

تشکر و قدردانی                                                                                                           1

مقدمه                                                                                                                           2

ذرت خوشه ای sorghum sp                                                                                  3

اکولوژی سورگوم                                                                                                        4

خصوصیات گیاه شناسی سورگوم                                                                                 5

انواع مختلف سورگوم                                                                                                  8

خصوصیات زراعی ذرت خوشه ای                                                                              8

عملیات داشت                                                                                                              11

برداشت سورگوم                                                                                                         12

منشاء ، گونه ها و نژادها                                                                                                16

گیاه شناسی با گلدهی و کنترل گرده افشانی                                                                  17

روشهای خودگشنی و تلاقی                                                                                         18

تولید بذر سورگوم هیبرید                                                                                             20

هدف های اصلاحی                                                                                                     20

بیماریها                                                                                                                         21

ذرت معمولی corn                                                                                                    25

مشخصات گیاهشناسی ذرت                                                                                         26

اکولوژی ذرت                                                                                                             28

انواع ذرت                                                                                                                    29

خصوصیات زراعی                                                                                                       30

موقع کاشت                                                                                                                 31

عملیات داشت                                                                                                              33

برداشت                                                                                                                        35

برداشت ذرت دانه ای                                                                                                   35

برداشت ذرت برای سیلو                                                                                               36

بیماریهای ذرت دانه ای ( بلال )                                                                                    37

اصلاح ذرت                                                                                                                 40

گلدهی و گرده افشانی                                                                                                  41

هدفهای اصلاحی                                                                                                         43

سویا                                                                                                                             45

خصوصیات بتانیکی                                                                                                      45

خصوصیات زراعی                                                                                                       46

برداشت سویا                                                                                                                48

آفات سویا                                                                                                                    49

گلدهی و گرده افشانی                                                                                                  51

روشهای تلاقی                                                                                                                         52

هدفهای اصلاحی                                                                                                         53

منابع                                                                                                                             64

 

 

مقدمه :

دوره کارآموزی یعنی بکارگیری تمامی آموخته ها و معلوماتی که در طی این چند سال در محیط دانشگاه کسب کرده ایم . یا می توان چنین بیان کرد که دوره کارآموزی تکرار تمام مهارت ها ، از ابتدایی ترین سطوح تا پیشرفته ترین آنها در محیطی خارج از محیط آموزشی می باشد .

بکارگیری فنون و تکنیک های فراگیر شده در محیط کار باعث ثبات هرچه بیشتر این مهارتها در ذهن و سبب ایجاد خلاقیت در انجام مراحل کار کشاورزی می شود.

باتوجه به اطلاعاتی که در دوره کاراموزی بدست آورده ایم با قاطعیت می توان بیان کرد که علم کشاورزی ، پیشرفت بسیار چشمگیری در زمینه علم گیاهپزشکی داشته و به نتایج بسیار خوبی دست پیدا کرده است .

در این گزارش سعی شده است که هرچه بیشتر در رابطه با کاربرد تکنولوژی های علمی جدید در زمینه ی بذر ، ارقام ، و همچنین روشهای مبارزه ای با آفات و بیماریهای مورد بررسی اشاره شود .

 

 

ذرت خوشه ای sorghum sp

ذرت خوشه ای گیاه بخصوص مناطق گرم است ولی به علت بازده خوبی که از نظر علوفه و دانه دار و کشت آن در غالب نقاط دنیا متداول است . کشت آن از زمانهای قدیم در هندوستان و آفریقا متداول بوده و در سایر نقاط خشک ونیمه خشک دنیا از این گیاه گرمسیری استفاده های متعددی بعمل می آید و قدمت آن را به 700 سال قبل از میلاد مسیح نسبت می دهند . عمده ترین مصرف سورگوم در تغذیه حیوانات است و موارد استفاده دیگری نیز در تولید موم ، نشاسته ، الکل ، قند ، دکستروز و روغن خوراکی دارد . از دانه سورگوم هم چنین آرد سورگوم  نیز تولید می شود . بعلاوه از آن به عنوان مرتع سیلو و علوفه نیز استفاده می شود . در ایران ذرت خوشه ای درمناطق بلوچستان و سیستان و کرمان و بنادر در جنوب کشت و به مصرف تغذیه می رسد .

زراعت سورگوم را در ایران و چین به قرن اول یا کمی قبل از میلاد نسبت می دهند و تقریبا تمام واریته های ذرت خوشه ای که اکنون در آمریکا زراعت می شود از مناطق مختلف آفریقا به آنجا وارد شده است و عمده ترین کشورهای تولید کننده آن کشورهای آفریقایی ، هندوچین ، چین و آمریا و در درجات بعد استرالیا و کشورهای غرب اروپا و آسیای صغیر می باشند . سطح کشت آن را حدود 40 بیلیون هکتار می دانند .

 

اکولوژی سورگوم

ذرت خوشه ای گیاهی است یک ساله ، بهاره و مخصوص مناطق گرم و خشک و کم آب و برگها و ساقه های این گیاه با مواد مومی پوشیده شده که میزان تلفات آب را کاهش می دهد و به علت کمی سطح برگهای آن میزان آبی را که از طریق تبخیر و تعرق هدر می دهد کم و گیاه قادر است در شرایط گرم و خشک به حالت رکود رفته و با مساعد شدن شرایط مجددا شروع به رشد نماید . بنابراین به خشکی بسیار مقاوم است و با مناطقی که بارندگی آن کم و تابستانهای گرم دارند سازگاری یافته است . زمانی که توسط درجه حرارت بین 5/23 تا 5/28 درجه سانتی گراد باشد محصول خوبی می دهد و در صورتی که در طول گل دادن به بذر نشستن حرارت خیلی زیاد باشد میزان بذر کاهش می یابد . در مناطقی که کشت سورگوم به میزان زیادی رایج است کشت آن را طوری تنظیم می کنند که ریزش بارانهای بهاری شروع شده باشد و رسیدن آن همزمان با شروع فصل خشک باشد . هوای آفتابی و خشک پاییز موجب حفظ رنگ روشن دانه ها و زود خشک شدن آن می شود . رشد آن سریع و در مدت کوتاهی در حدود 50 روز محصول می دهد .

در ضمن سورگوم گیاهی است روز کوتاه و در صورتی که میزان بارندگی 400 تا 500 میلیمتر باشد به صورت دیم کشت می شود در طیف وسیعی از خاکها به خوبی رشد می کند ولی در خاکهای شنی بومی عمیق  و حاصلخیز رشد و نمو بهتری دارد و در خاکهای قلیایی مقاومت و تحمل زیادتری از خود نشان می دهد . همچنین در خاکهای سنگین به شرط اینکه به خوبی زه کشی شده باشند نیز به خوبی محصول می دهد و به طور کلی حاصلخیزی خوب ، زه کشی و حرارت مناسب و طولانی سه عامل عمده برای موفقیت در کشت سورگوم است و می توان آن را به صورت علوفه خشک ، علوفه سبز و سیلو و حتی برای چرای مستقیم مورد استفاده قرار داد . در مناطقی که بارندگی زیاد است سورگوم در مقایسه با ذرت دانه کمتری تولید می کند . سورگوم درخانواده گیاهان مانند شتر در جانوران است بدین معنی که می تواند مدت زیادی در مقابل خشکی مقاومت کند ولی بعد از یک آبیاری یا بارندگی مناسب سریعا رشد و نمو نموده و زمان عقب افتادگی را که مواجه با خشکی و کم آبی بوده است جبران می کند و گیاهی است مخصوص نقاط خشک و کم آب از این رو به نام علف شتری نیز نامیده می شود و در چنین نقاطی به خوبی می تواند جایگزین ذرت شود .

خصوصیات گیاه شناسی سورگوم

سورگوم گیاهی است از خانواده Gramineو جنس sorghumکه گونه های آن عبارتند از :

1- sorghum versicolorکه از نوع وحشی و دارای 10 کروموزوم 10=n2 که اولین بار در آفریقا پیدا شده و گیاهی است یک ساله و علفی .

2- sorghum halo penseکه گیاهی است چند ساله و دارای 40 کروموزوم 40=n2

3- Sorghum vulgareیا ذرت خوشه ای اصلاح شده که زراعت آن در سطح وسیع انجام می گیرد و دارای 20 کروموزوم 20=n2 است و کلیه ارقام آن یکساله می باشند.

دانلود کامل گزارش کارآموزی گیاه شناسی ایستگاه تحقیقاتی کشاورزی عراق محله

دانلود گزارش کارآموزی گیاهپزشکی چمن و چمن کاری

دانلود گزارش کارآموزی گیاهپزشکی چمن و چمن کاری


این فایل با فرمت ورد و آماده پرینت می باشد.

تعداد صفحات : 23 صفحه

موضوع:

گزارش کارآموزی گیاهپزشکی چمن و جمن کاری

 

   فهرست مطالب :

_ مقدمه ای از شهرداری منطقه 19 تهران

- تعریفی  از چمن و چمن کاری        

-         خاکبرداری با بیل مکانیکی جهت خاکریزی زراعی برای کاشت چمن

-         خاکریزی

-         رگلاژ

-         تسطیح

-         علطک زنی

-         ماله کشی

-         بذرپاشی

-         کود پاشی

-         ابیاری روزمره

-         عکسهایی از چمن وچمن کاری

 

     

 

 

مقدمه ای از شهرداری منطق 19 تهران

 

منطقه 19 شهرداری تهران:در منتها الیه جنوبی شهر تهران واقع گردیده است و در جاورت ناطق 16،17،18،20می باشد. این منطقه از بافتی قدیمی برخوردار است و شامل محله های تعددی می باشد که مهمترین آنها عبارتند از: خانی آباد نو، شهرک شریعتی، عبدل آباد، نعمت آباد، صالح آباد لتخواه، شهرک احمدیه و شهرک بخارائی. از جمله اماکن شاخص منطقه نیز می توان به کوره های آجر پزی، میدان تره بار مرکزی شهر تهران و بهشت زهرا و مرقد مطهر امام راحل (ره) و مرکز خرید وفروش همگانی خودرو اشاره نمود. 

  تاریخچه مختصر منطقه:

بررسی فرآیند شکل گیری و رشد این منطقه گویای این موضوع است که تا سال 1343 این منطقه محدوده ای روستایی بوده که با شبکه ای از راه های روستایی منتهی به جاده ساوه و شهرری در بستری طبیعی و کشاورزی استقرار داشته است. در بین سال های 1343 تا 1358 به صورت توسعه کالبدی شهر تهران فرآیند پیوند و جذب این منطقه از طریق پادگان قلعه مرغی و کارگاه های صنعتیجوار، جاده ساوه و استقرار کوره های آجرپزی آغاز گشته و به تدریج به سایر نقاط آن گسترش می یابد

 این روند در سال های 1358 و 1366 از شدت بیشتری برخوردار گشته به نحوی که این دوره زمانی را می توان به دوران تکمیل جذب در تهران و استحاله بافت های روستایی، توسعه شتابان جمعیت و رشد مراکز سکونتگاهی منطقه نام نهاد. از سال 1366 تا به امروز را نیز می توان به   

 

دوران ثبات قانونی، پیوستگی بافت های پراکنده، تامین کاربری خدمات شهری و احداث تجهیزات و تاسیسات شهری منطقه نامید

مقدمه ایاز چمن و چمن کاری

چمن بیشتر در طراحی پارکهای عمومی ،باغات گیاه شناسی،استادیومهای ورزشیزمینهای بازی مورداستفاده قرار می‌گیرد. البته چمن جهت پر نمودن جاهای خالی ، باغچه‌های بزرگ منازلهم در نظر گرفته می‌شود. چمن‌ها را به دو دسته چمنهای گرمسیری و سردسیری طبقه بندیمی‌کنند چمنهای سرد سیری که به چمنهای فصل خنک هم مشهورند ویژه مناطق دسیری ویخبندانمی‌باشد. چمنهایگرمسیری بهترین رشدو نمو خود را در هوای گرم بالای30درجه سانتیگراد) دارند.

چمنهای سردسیری در دوزمان کاشته می شوند یکی اوایل بهار و اوایل پائیز در مورد چمنهای گرمسیری به جزءزمانهای بسیار گرم یا بسیار سرد در هر موقعی از سال می‌توان اقدام به کشت نمود. چمن در طراحی و ایجاد  فضای سبز در هر پارک، نقش مهمی را ایفا می کند و همانند ایجاد زمینة مناسب در یک تابلوی نقاشی است که با انواع درختچه های زینتی یا حاشیه های گل به طور الوان خلق می شود. ولی خلق این زمینة سبز، خود مشکلات و مسائلی را به همراه دارد که رعایت و حراست رشد و نمو آن ضروری می باشد. زیبایی و لطافت هر پارک هنگامی کامل خواهد شد که سبزی مطبوع چمن زمینه اصلی آن باشد و شاید گیاه دیگری نتوان یافت که جایگزین آن گردد. در مورد نقش چمن و اثرات آن در محیط زیست، آب و هوای شهر و منطقه، همان بس که اجمالاً بگویم وجود گیاه چمن مانند تمامی گیاهان سبز در میزان اکسیژن محیط اطراف خود موثر بوده و نوعی تعادل را ایجاد می کند. ضمناً در تمیز شدن هوا و کاهش گرد و غبار محیط به نحو چشم گیری موثر می باشد و از تبخیر شدید آب در سطح زمین جلوگیری می نماید. در میادین و خیابان هائی که سطح چمن همراه با درختان پهن برگ و سوزنی برگ باشد، سیستم آبیاری چمن و تکرار دفعات آن تا حد زیادی نیاز آبی درختان را برآورده می کند.

از آن جایی که مسائل مربوط به چمن مثل چمن زنی، آبیاری و مبارزه با علف های سبز در پارک ها دارای اهمیت زیادی می باشند، در ادامه به توضیحاتی راجع به آن می پردازم. چمن را هم می توان از طریق کاشت بذر در محل مورد نظر، و هم از طریق جا به جا کردن  قطعات چمن کشت شده در محلی دیگر و یا خرید از مؤسساتی که به کشت و پرورش چمن به منظور فروش می پردازند و قطعات چمن را با ریشه و چند سانتی متر خاک یک جا از زمین بریده و در اختیار خریداران قرار می دهند

روز اول :                                                                  ( 29 / 4/87 )

 

 

 ( خاکبرداری با بیل مکانیکی جهت خاکریزی زراعی برای کاشت چمن وگونه های گیاهی)

 

در ساعت 8 صبح تعدادی از کاراموزان به همراه سرپرست کاراموزی به محلی که قرار بود در ان چمن کاری انجام شود واقع در پارک 22 بهمن در منطقه ی 19تهران رفتیم .در اوایل کار سرپرست در مورد خاک ورزی و هدف های اصلی تهیه ی بستر بذر صحبت نمودند.

 

تعریف خاک ورزی: مجموعه کارهاییی که شرایط خاک را به گونه ای تغییرمیدهد تا خاک برای رشد گیاه مناسب شود .

سپس در مورد هدفهای اصلی تهیه بستر بذر صحبت نمودند :

-         مناسب کردن ساختار خاک

-         کنترل رطوبت خاک

-         از بین بردن علفهای هرز

-         ریر خاک کردن بقایای گیاهی

و در مورد این صحبت شد که یکی از اساسی ترین مرحله ی تهیه بستر برای بذر  پاشی شخم زدن یا همان زیرو رو کردن خاک میباشد بطوری که لایه ی زیرین اکبه سطح امده و در برابر

 

 

عوامل تخریب قرار گیرد از طرف دیگر گیاهان ,کود و سایر موادی که در سطح خاک قرار دارند درون خاک که محیطی مساعد برای پوسیده شدنشان میباشد دفن گردند .

کارهایی که برای تهیه بستر بذر چمن باید انجام داد عبارتند از :

 

( زیرو رو کردن زمین _ نرم کردن خاک _ جمع اوری ریشه های علفهای هرز موجود در ان قطعه زمین _ امیختن کود با خاک برای پوشاندن بذر )

اگر زمین چمن پستی و بلندی داشته باشد احتیاج بهتسطیح دارد. زیرا در صورت عدم تسطیح در قسمتهای گود آب جمع شده که موجب خفگی چمنمی‌شود و در قسمتهای بلند تیز به علت نرسیدن آب ، چمن کاملاً خشک می‌شود. پس ازتسطیح کودههای حیوانی اضافه می کنیم بسیار مناسب است

نکته: در مناطق سرد سیر در اواسط پائیزبه زمین کود داده می‌شود و در مناطق گرمسیر در هر موقعی از سال به جز ماههای بسیارگرم سال می‌توان کود دهی کرد.

دانلود کامل گزارش کارآموزی گیاهپزشکی چمن و چمن کاری

دانلود گزارش کارآموزی در شرکت غذایی پیچک طراحی سیستم مالی صنعتی

دانلود گزارش کارآموزی در شرکت غذایی پیچک طراحی سیستم مالی صنعتی


گزارش کارآموزی در شرکت غذایی پیچک طراحی سیستم مالی صنعتی

 

این فایل با فرمت word و آماده پرینت می باشد.

تعداد صفحات :  52 صفحه

 

 

موضوع:

گزارش کارآموزی در شرکت غذایی پیچک طراحی سیستم مالی صنعتی

 

فهرست مطالب

عنوان                                                                                 صفحه

          1- فصل اول: آشنای کلی با مکان کارآموزی                                          1

1-1-تاریخچه                                                                                        2

2-1-نمودار سازمانی                                                                                4

3-1-شرح مختصری از مکان کارآموزی                                                                  5

          2- فصل دوم:ارزیابی بخشهای مرتبط با رشته کارآموزی                                      6

1-2- اصول و مبانی کلی حسابها                                                                 7

2-2-اصول و مبانی کلی حسابهای مالی                                                                   7

3-2- کلیات تولید                                                                                   8

4-2- اصول و عوامل قیمت تمام شده                                                           10

5-2- عوامل قیمت تمام شده                                                                      11

1-5-2-مواد اولیه و بسته بندی اصلی                                                            12

2-5-2-سربار(هزینه های تولید)                                                                            12

6-2-ضایعات تولیدی                                                                               14

7-2-مراکز هزینه                                                                                    15

عنوان                                                                                 صفحه

1-7-2-مراکز هزینه(دوایر) تولیدی                                                               15

2-7-2-مراکز هزینه (دوایر) تشکیلاتی                                                           17

8-2-اصول و مبانی کلی بودجه و استانداردها                                                  18

9-2-محاسبه قیمت تمام شده استاندارد تولیدات                                                         19

10-2-اصول و مبانی کلی روشها                                                                 22

          3-فصل سوم:آزمون آموخته ها و نتایج آشنایی با شرکت صنایع غذایی پیچک   23

1-3-فعالیت مالی                                                                                    24

1-1-3-دایره دریافت و پرداخت                                                                  24

2-1-3-دایره صدور اسناد و دفترداری                                                           26

2-3-شرایط اجرای نظام حسابداری مالی (صنعتی)                                             26

3-3-حسابها                                                                                          27

4-3-روشها                                                                                           27

5-3-توضیح فرم سند حسابداری                                                                  28

6-3- تعریف عملیات مختلف مالی و انجام ثبت حسابداری و تعیین چگونگی شناسایی سود و بستن حسابها                                                                                            28

عنوان                                                                                 صفحه

7-3-تعیین کنترلهای داخلی لازم در مراحل مختلف                                            30

1-7-3-نحوه کنترل داخلی                                                                         31

2-7-3-دریافتها                                                                                               31

8-3-خلاصه اهم رویه های حسابداری                                                           32

1-8-3-موجودی مواد و کالا                                                                      32

9-3-نسبتهای مالی                                                                                   32

1-9-3-نسبتهای نقدینگی                                                                           33

2-9-3-نسبتهای سرمایه گذاری                                                                             33

3-9-3-نسبتهای سودآوری                                                                         33

10-3-عملکرد مالی شرکت                                                                        35

1-10-3-سود و زیان                                                                               35

2-10-3-ترازنامه                                                                                    35

          4-فصل چهارم:انتقادات و پیشنهادات                                                    36

1-4-انتقادات و پیشنهادات                                                                         37

          5-فصل پنجم:پیوست                                                                      39

عنوان                                                                                 صفحه

1-5-فرم پیشرفت کارآموزی (فرم شماره 1 و2)

2-5-فرم پایان دوره کارآموزی

3-5-فرم شرح گزارش ماهانه

4-5-فرم نظرات و پیشنهادات

5-5-صورت هزینه تنخواه گردان

6-5-برگ پرداخت طی اسناد بهادار

7-5-عملکرد مالی شرکت (سود و زیان، ترازنامه)

8-5-نسبتهای مالی

9-5-نمودار مقدار واقعی فروش

10-5-فرم سند حسابداری

11-5-سر فصلهای حسابداری

 

فصل اول:

آشنایی کلی با مکان کارآموزی

1-فصل اول

1-1-تاریخچه فعالیت شرکت

شرکت پیچک در تاریخ 2/12/1348 به صورت شرکت سهامی خاص تأسیس شده و طی شماره 13750 مورخ 2/12/1348 در اداره ثبت شرکتها و مالکیت صنعتی تهران به ثبت رسیده است.

شرکت در تاریخ 13/12/1369 در بورس اوراق بهادار پذیرفته شده و در تاریخ 16/5/1372 به شرکت سهامی عام تبدیل شده است. مرکز اصلی شرکت در تهران، خیابان باقرخان، خیابان دکتر قریب شماره 137 و محل کارخانه در شهریار، قریه بردآباد واقع است.

فعالیت اصلی شرکت

موضوع فعالیت شرکت طبق ماده(3) اساسنامه عبارت از تهیه و تولید انواع مواد غذایی عملیات دامداری، کشاورزی، باغداری، ساخت انواع کنسرو، غذاهای منجمد، ایجاد سردخانه جهت نگهداری فرآورده های فوق و میوه تازه و واردات ماشین آلات، مواد اولیه مورد نیاز شرکت و صادرات است.

به موجب پروانه بهره برداری شماره 360509 مورخ 30/12/54 که توسط وزارت صنایع صادر شده، بهره برداری از کارخانه شرکت با ظرفیت 1800 تن در تاریخ 30/12/54 آغاز شده است.

وضعیت اشتغال

متوسط تعداد کارکنان دائم و موقت طی سال به شرح زیر بوده است:

سال 1382                                   سال 1382

                             نفر                                             نفر

کارکنان دائم              85                                            90

کارکنان موقت           35                                            18     

                             120                                           108

مبنای تهیه صورتهای مالی

صورتهای مالی اساساً بر مبنای بهای تمام شده تاریخی تهیه و در مواد مقتضی از ارزشهای جاری نیز استفاده شده است.

3-1-شرح مختصری از مکان کارآموزی

مشخصات تولیدی شرکت:

تولیدات شرکت را محصولات غذایی و سبزیجات منجمد تشکیل می دهد که در بسته بندیهائی به صورت قوطی، شیشه و یا پلاستیک عرضه می گردد. این محصولات در حال حاضر شامل کنسرو (ماهی تن، خورشت قرمه سبزی، خورشت قیمه سیب زمینی، لوبیا چیتی با گوشت و سس، لوبیا سبز و نخود فرنگی) کمپوت، خیارشور، سس مایونز و انواع سبزیجات منجمد(باقلا و لوبیا سبز، نخود فرنگی، پیاز و بامیه) می باشد که به صورت مرحله ای و انبوه تولید می شوند.

اغلب محصولات به تبع مواد اولیه نیاز در ساخت آنها در فصلهای بخصوصی از سال تولید شده و طی سال به فروش می رسند در نتیجه برنامه ریزی خرید مواد اولیه مورد نیاز و عقد قراردادها در زمان مناسب و وجود سرمیاه در گردش کافی، از عوامل مهمی است که در میزان تولید محصولات دخالت مؤثر دارند.

عملیات تولیدی در پنج کارگاه تولیدی «تن ماهی»، «کنسروهای گوشتی»، «سبزیجات منجمد و کنسورهای غیر گوشتی»، «سس مایونز» و «همبرگر و کباب لوله ای» انجام می شود.

فصل دوم:

ارزیابی بخشهای مرتبط با رشته کارآموزی

1-2-اصول و مبای کلی حسابها

اصول و اهداف کلی حسابها، ایجاد امکان طبقه بندی و تفکیک حسابها به منظور جمع آوری و کنترل اطلاعات و ارقام مالی و تهیه و ارائه گزارشات و اعمال کنترلهای داخلی می باشد. حسابهای شرکت با خصوصیات سادگی، سهولت و انعطاف پذیری طراحی خواهند سد به نحوی که بتوان علاوه بر محاسبات مربوط به تعیین قیمت تمام شده محصولات در مقاطع ضروری، قابلیت کنترل بر مواد مصرفی و هزینه ها و مغایرت مربوطه را امکانپذیر ساخت.

2-2-اصول و مبانی کلی حسابهای مالی

حسابهای دارائیهای ثابت شرکت بر اساس نوع و یا داویر استفاده کننده تنظیم شده است. بر همین اساس وسائط نقلیه بر مبنای نوع و سایر دارائیهای ثابت بر اساس محل استقرار داویر استفاده کننده تفکیک گردیده اند. مظر به اینکه احتمال فقدان اطلاعات لازم در طبقه بندی دارایئاهای ثابت مطابق حسابهای تنظیمی در برخی از موارد وجود خواهد داشت لذا جهت هر یک از گروه دارائیها ثابت فوق که این احتمال وجود دارد یک حساب تحت عنوان «تفکیک نشده» ایجاد خواهد شد که این حساب تا هنگام تفکیک کامل آن گروه بر اساس طبقه بندی جدید مورد استفاده واقع میگردد.

از آنجائیکه سیاست کلی و متداول شرکت وصول مبلغ فروش قبل از صدور صورتحساب و تحویل کالا و نتیجتاً به صورت پیش دیافت میباشد، ثبت حسابداری مربوطه از طریق حساب جاری مشتریان انجام میپذیرد.

در مواردی نیز که فروش اعتباری بوده و یا وصول مبلغ فروش پس از صدور صورتحساب می باشد، ثبت حسابداری از طریق جاری مشتریان بعمل خواهد آمد. در پایان سال مالی مانده بدهکار هر یک از مشتریان به حساب بدهکاران تجاری و یا مانده بستنکاری آنها به حساب پیش دریافتها منتقل خواهد شد.

در صورت تشخیص مدیریت و به منظور ایجاد امکان کنترل صحیح و منطقی بر موجودیهای شرکت برخی از گروههای موجودی به دو بخش اقلام عمده و جزئی قابل تفکیک می باشد. اقلام عمده از طریق ایجاد کارت حسابداری انبار کنترل و هزینه مصرف آنها به هنگام استفاده، در حسابهای مربوط حسب مورد منظور خواهد شد. مصرف اقلام جزئی بر اساس بودجه در پایان هر ماه به حساب هزینه منظور شده و تعدیلات لازم در پایان ماه و همچنین سال مالی س از شمارش عینی به عمل خواهد آمد. تفکیک موجودیهای شرکت به اقلام عمده و جزئی با استفاده از دستورالعملی که به همین منظور تهیه می گردد به عمل خواهد آمد.

در نظام پیشنهادی حساب صندوق حذف گردیده و پرداختهائی که در حال حاضر توسط صندوق انجام می گیرد از طریق حسابهای تنخواه گردان مورد ثبت قرار خواهد گرفت. همچنین کلیه دریافتها عیناً در همان روز یا روز بعد به حساب بانک واریز و در حساب جاری شرکت ثبت میشود

3-2-کلیات تولید

محصولات تولیدی شرکت عبارت از انواع کنسروهای گوشتی و غیر گوشتی، فرآورده‌های گوشتی، سبزیجات منجمد، کمپوت، خیارشور و سس مایونز میباشد که در پنج کارگاه تولیدی «تن ماهی»، «کنسروهای گوشتی»، «همبرگر و کباب لوله ای»، «سبزیجات منجمد و کنسروهای غیر گوشتی» و «سس مایونز» کلاً تحت نظارت مدیریت تولید انجام میشود.

نحوه تولید محصولات به صورت انبوه بر اساس برنامه خرید و رسید مواد اولیه میباشد. شرکت علاوه بر تولید محصولات جهت فروش، سفارشاتی نیز از بعضی ارگانهای دولتی و سایر اشخاص حقیقی و حقوقی به منظور تولید محصولات کارمزدی با کیفیت اختصاصی دریافت مینماید. انجام خدمات تولیدی کارمزدی در اغلب موارد با دریافت مواد اولیه از جانب مشتریان صورت می پذیرد.

برنامه تولید با توجه به عوامل زیر توسط مدیریت کارخانه برای مقاطع سالیانه تعیین و ابلاغ میشود. لکن، طی سال با توجه به سهمیه شرکت از مواد اولیه و امکانات خرید مواد اولیه غیر سهمیه ای امکان تغییرات در مقدار تولیدات پیش بینی شده وجود دارد.

1-   ظرفیت تولید واقعی ماشین آلات

2-   میزان مواد اولیه و بسته بندی موجود و قابل دسترس با توجه به سهمیه شرکت و امکانات خرید

مواد اولیه و بسته یندی مورد مصرف کارگاههای تولیدی از انبارهای مربوط روزانه درخواست و تحویل شده و محصولات تولیدی پس از گذراندن دوره قرنطینه(محصولات با بسته بندی قوطی) و قبل از مرحله اتیکت زنی به انبار محصول تحویل می گردد. مرحلع اتیکت زنی گرچه جزئی از مراحل تکمیل تولید است ولی در حال حاضر توسط پرسنلی که در اختیار انبار محصول قرار دارد انجام میشود.

ضایعات ایجاد شده در کارگاه های شرکت به دو دسته تقسیم می شوند:ضایعات دست اول مربوط به ابتدای خط تولید بوده و اصطلاحاً ضایعات اول خط نامیده می شوند. این ضایعات شامل ضایعات ماهی، گوشت، قوطی، درب قوطی، شیشه، درب شیشه، پیاز و سبزیجات خام و خیار میباشد. تعدادی از اقلام ضایعاتی از جمله ضایعات ماهی و شیشه قابل فروش و بقیه ضایعات اول خط دور ریختنی میباشند. ضایعات دسته دوم مربوط به ضایعاتی است که در طول خط تولید ایجاد می شود که در مراحل مختلف تولید امکان به وجود آمدن آنها میرود اینگونه ضایعات در صورتیکه قابل برگشت به خط تولید باشند، مجدداً مورد استفاده قرار میگیرند و در صورتیکه غیر قابل استفاده باشند جزء ضایعات تولید محسوب می گردند.

دانلود کامل گزارش کارآموزی در شرکت غذایی پیچک طراحی سیستم مالی صنعتی